Filozofski fakultet, 07.11.2018

Global UGRAD jednosemestralni program razmjene za studente osnovnih studijaGlobal UGRAD jednosemestralni program razmjene za studente osnovnih studija

Konkurs za Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) stipendiju, jednosemestralni program razmjene u Sjedinjenim Državama, otvoren je do 31. decembra 2018. za studente osnovnih studija iz Crne Gore. Više o samom programu i uslovima zainteresovani studenti pronaći na internet stranici Američke ambasade: https://me.usembassy.gov/competition-for-global-ugrad-scholarship-one-semester-university-exchange, a aplicirati isključivo on-line putem ovog linka: https://www.worldlearning.org/program/global-undergraduate-exchange-program/?apply=now .

Global UGRAD program razmjene u potpunosti finansira Vlada SAD/Stejt dipartment, a sprovodi organizacija World Learning. Global UGRAD je program obrazovne i kulturne razmjene koji omogućava mladim liderima da iskuse američki obrazovni sistem tokom jednog semestra provedenog na nekom od univerziteta u SAD i unaprijede svoje akademsko  znanje, kao i poznavanje kulture i vrijednosti SAD.

U prilogu je i flajer u vezi Global UGRAD programa sa osnovnim informacijama.  

Dokumenti