Građevinski fakultet

ALLPLAN studentsko takmičenje 2021 - Poziv studentima na prijavu!
Građevinski fakultet UCG je jedan od učesnika Allplan takmičenja. U takmičenju učestvuje 6 država, 18 gradova i 20 fakulteta iz regije. Osim povezivanja fakulteta, ovo je odlična prilika da upoznaš kolege iz drugih država, stvoriš mrežu poznanstava i plasiraš se na tržište rada. Takmičenje podržavaju mnoge firme iz građevinske industrije kojima, ovim putem, imaš priliku da se predstaviš.

Pokaži svoje Allplan znanje i osvoji vrijedne nagrade!

Student si Građevinskog fakulteta? Zanima te digitalizacija građevinske industrije, nove tehnologije, softveri, kvalitetno projektovanje i BIM način rada? Želiš naučiti kako da napraviš vrhunske BIM modele ili već imaš razrađene ideja za projekte? Želiš raditi u Allplan softveru?

Ako na bar jedno od ovih pitanja možeš odgovoriti sa DA, onda je pravo vrijeme da se prijaviš na prvo regionalno takmičenje Allplan Student Competition i svoje znanje ozvaničiš vrijednim nagradama i nezaboravnim iskustvom.

Prijave za takmičenje su zvanično otvorene i traju do 16.04.2021.

Možes se prijaviti putem linka: 

https://forms.zohopublic.eu/baldinistudio/form/Allplannatjecanjeprijava/formperma/lIK6gcRhhOR3cfHjWJjbfIUQlIMZEAb-R55A0RVkySk?fbclid=IwAR2_LfNTNhROrMHoXDL73vfYXx8PLTqNWdVTAf_5XrfaFVxBiVtfmsTcCy4

Allplan Student Competiton u organizaciji Baldinistudija prvo je regionalno takmičenje koje za cilj ima promociju digitalizacije građevinske industrije, BIM načina rada, promociju kvalitetnog projektovanja i znanja kroz radne zadatke i timske projekte. 

Takmičenje je organizovano kroz tri faze:

  1. Online kvalifikacioni test
  2. Allplan Faculty Hackathon (fakultetska takmičenja)
  3. Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno takmičenje u Beogradu)

Nagrade:

Allplan Faculty Hackaton – Sve pobjednike fakultetskih takmičenja očekuju vrijedne nagrade sponzora, poklon paketi i vaučeri.

Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno takmičenje u Beogradu):

  1. Laptop + nagrade sponzora i poklon paketi,
  2. Tablet + nagrade sponzora i poklon paketi,
  3. Earpods + nagrade sponzora i poklon paketi.

Ako imaš znanje Allplana i prošao si jednu od studentskih Allplan edukacija firme Baldinistudio (koje su bile organizovane i za studente Građevinskog fakulteta UCG), trk na prijave, a ukoliko imaš još nedoumica i želiš se pripremiti za takmičenje, javi se na studenti@baldinistudio.hr , gdje ćeš dobiti gomilu edukativnog materijala koji će te pripremiti za takmičenje.

Sve informacije potraži na emailu: studenti@baldinistudio.hr ili PDF dokumentu - https://www.ucg.ac.me/skladiste/blog_1287/objava_111084/fajlovi/ALLPLAN%20STUDENT%20COMPETION%20_%20INFORMACIJE.pdf

 

Facebook stranica: https://www.facebook.com/bimstudent.net

Instagram: https://www.instagram.com/bim.student/

WEB: https://www.baldinistudio.hr/

 

 

 

Dokumenti

Broj posjeta : 865

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.