Nagrađeni najbolji studenti Građevinskog fakulteta




Nagrađeni najbolji studenti Građevinskog fakulteta

Dekanski kolegijum Građevinskog fakulteta UCG je donio odluku o dodjeli nagrade saradniku u nastavi Građevinskog fakulteta mr Borku Miladinoviću, za uspjehe u naučno-istraživačkom radu u protekloj godini.

Image

Na prigodnoj svečanosti dodjeljene su i nagrade najboljim studentima fakulteta, na osnovu ostvarenih uspjeha u studijskoj godini 2021/2022.

Nagrađeni studenti su:

Aleksandra Ćalasan, koja je završila prvu godinu osnovnih studija programa Građevinarstvo sa srednjom ocjenom položenih ispita „A“ i indeksom uspjeha 9,90.

Mina Grebović, koja je završila drugu godinu osnovnih studija programa Građevinarstvo sa srednjom ocjenom položenih ispita „B“ i indeksom uspjeha 9,20.

Anja Glogovac, koja je završila je osnovne studije programa Građevinarstvo sa srednjom ocjenom položenih ispita  „B“ i indeksom uspjeha 9,14.

Teodora Kovačević, koja je završila prvu godinu master studija programa Građevinarstvo - Konstrukcije, sa srednjom ocjenom položenih ispita „B“ i indeksom uspjeha 9,15.

Ivona Krulanović, koja je završila prvu godinu master studija programa Građevinarstvo - Infrastrukture, sa srednjom ocjenom položenih ispita „A“ i indeksom uspjeha 9,83.

Marko Božović, završio je master studije programa Građevinarstvo - Konstrukcije u predviđenom roku sa srednjom ocjenom položenih ispita „A“ i indeksom uspjeha 9,60.

Rajko Janjić, završio je specijalističke studije programa Građevinarstvo, smjer Saobraćajni, u predviđenom roku, sa srednjom ocjena položenih ispita „B“ i indeksom uspjeha 8,99.

Teodora Bjelajac, završila je specijalističke studije programa Građevinarstvo, smjer Hidrotehnika, u predviđenom roku, sa srednjom ocjena položenih ispita „B“ i indeksom uspjeha 8,73.

Marija Jovanović, završila je specijalističke studije programa Menadžment u građevinarstvu, u predviđenom roku, sa srednjom ocjena položenih ispita „B“ i indeksom uspjeha 9,03.

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.