"Visoko obrazovanje i očekivanja realnog sektora" - Vebinar (ISMR Student Network)




"Visoko obrazovanje i očekivanja realnog sektora" - Vebinar (ISMR Student Network)
Regionalna studentska mreža za strateško upravljanje rizicima i krizama (ISMR Student Network) ima naročito zadovoljstvo da najavi predavanje koje će u svakom pogledu biti autentično, nesvakidašnje i, što je najvažnije, za svakoga od nas izuzetno korisno. 
 
Vebinar na temu "Visoko obrazovanje i očekivanja realnog sektora" biće održan u srijedu, 17.02.2021. godine, sa početkom u 18h, a predavač će biti uvaženi Mirko Gavrilović, direktor sertifikacije i poslovnog unapređenja, SGS Beograd. Nadamo se da će studenti iskoristiti mogućnost da iz prve ruke saznaju sve što ih interesuje o očekivanjima i iskustvima realnog sektora, te o načinu na koji se percipiraju potrebe za visokoobrazovanim kadrom iz njihove perspektive. 
 
Budući da ovaj vebinar smatramo prilikom koja se ne bi smjela propustiti, pozivamo zainteresovane za prisustvo da se prijave, kako bismo mogli poslati pristupni link.  U prijavi putem maila potrebno je dostaviti sljedeće podatke: naziv vebinara, ime i prezime, naziv visokoškolske ustanove ili organizacije zaposlenja i grad/ državu prebivališta).
Email adresa za prijave (i ostale informacije): isrmseestudentnetwork@gmail.com 

Prijava za članstvo u Regionalnoj studentskoj mreži i dodatne informacije o studentskoj mreži i učešću na vebinarima su dostupne na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1295/objava/101521-prva-regionalna-studentska-mreza-za-stratesko-upravljanje-rizicima-i-krizama-ismr-student-network 

 
Takođe, dostavljamo i linkove ka video snimcima održanih predavanja u okviru Regionalne studentske mreže, kao i predavanja na srodne teme održanih u okviru Think Tank COVID-19 Centra za analizu riziku i upravljanje krizama iz Beograda. Kompletnu listu video snimaka možete naći na zvaničnoj stranici Centra (www.caruk.rs), u okviru kategorija Regionalna studentska mreža (http://www.caruk.rs/category/regionalna-studentska-mreza/) i Think Tank COVID-19 (http://www.caruk.rs/category/think-tank-covid19/). 
 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.