DK - početak nastave u studijskoj 2020/21. god.




Poštovane kolege,

Rasporedom časova je predviđeno da nastavu iz predmeta Drvene konstrukcije, u studijskoj 2020/21. godini, realizujemo kombinovano - online predavanja + klasične vježbe - sve dok COVID 19 epidemiološka situacija to bude dozvoljavala (klasične vježbe) i zahtijevala (online predavanja).

Za sve nas bi bilo najbolje da možemo normalno da realizujemo klasičnu nastavu, te da svi studenti, koji su prijavili ovaj predmet, slušaju predavanja istovremeno, u jednoj sali. S obzirom da to sada nije moguće, startujemo u online varijanti - Zoom-predavanjem u utorak, 29.09.2020.god, u 14.30h!!!

Razlog za ovo malo odstupanje od rasporeda časova (naš termin je 13.15h - 15.00h po rasporedu) ćemo objasniti na samom času, a vjerovatno će važiti i za narednu sedmicu. Plan je da i ove i naredne sedmice održimo po 3 online časa predavanja (14.30h - 17.30h) kako bismo imali dovoljno materijala da počnemo časove vježbi naredne sedmice.

Ove sedmice neće biti održani časovi vježbi.

U nastavku je poziv za sjutrašnje predavanje:

You are invited to a Zoom meeting.
When: Sep 29, 2020 02:30 PM Budapest

Register in advance for this meeting:
https://zoom.us/meeting/register/tJApd-qgqzMpE90fAmqQDkbhwJaOUolTWCKt

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Obratite pažnju - potrebno je da, pri registraciji, upišete i broj indeksa, uz ime, prezime i e-mail (na koji ćete dobiti pristupni link).   

Srdačan pozdrav,

Biljana Šćepanović



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.