Prezentacija namijenjena studentima PMF-a: BoostMeUp - Preakceleracijski program za startapove




Prezentacija namijenjena studentima PMF-a: BoostMeUp - Preakceleracijski program za startapove

Prezentacija namijenjena studentima PMF-a: BoostMeUp - Preakceleracijski program za startapove, održaće se u petak 4. novembra, u 11h, u sali 210. 

BoostMeUp program će studentima PMF-a predstaviti zvršni direktor Naučno-tehnološkog parka Crne Gore Velibor Bošković i menadžer za programske aktivnosti NTP CG Radivoje Drobnjak

Počelo je prijavljivanje za drugu generaciju „BOOSTMEUP” predakceleracijskog programa u okviru kog se najbolji crnogorski startapovi razvijaju i lansiraju na tržiše.

Svoju ideju ili kreativno rješenje mogu prijaviti svi kreativci, inovatori, preduzetnici i kompanije, udruženi u timove, popunjavanjem obrasca na sajtu www.boostmeup.me,   do 10. novembra 2021. 

Naučno-tehnološki park Crna Gora osnovan je sa ciljem pružanja podrške za osnivanje i rast inovativnih kompanija/timova u visokotehnološkim djelatnostima. Poseban aspekt djelovanja NTP Crna Gora je i podrška u razvoju i komercijalizaciji inovativnih ideja i projekata kao i bliža saradnja između akademskog i privrednog sektora. www.ntpark.me



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.