U susret upisu nove generacije studenata Ekonomskog fakulteta, 2021/2022.




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Poštovani budući ekonomisti i menadžeri,

ukoliko odlučite da diplomu fakulteta steknete na Ekonomskom fakultetu, to možete učiniti na jednom od dva ponuđena studijska programa:

Akademskim studijama ekonomije u Podgorici i Primijenjenim studijama menadžmenta u Podgorici i Bijelom Polju.

Studiraćete po modelu 3 + 2 + 3 na Ekonomiji, odnosno 3 + 2 na Menadžmentu, što podrazumijeva da diplomu osnovnih studija stičete nakon 3 godine. Detaljan nastavni plan oba studijska programa pronađite u priloženim dokumentima, kao i ostale korisne informacije u Mini vodiču za brucoše i Informatoru Univerziteta Crne Gore.

U skladu sa važećim Pravilnikom, učenici svih srednjih škola u Crnoj Gori mogu konkurisati za upis na Ekonomski fakultet, bez polaganja prijemnog ispita. Ukoliko vam vaša prosječna ocjena prilikom upisa obezbijedi mjesto među nama, studiraćete besplatno!

Pratite informacije koje objavljujemo za našem sajtu jer će upravo tu uskoro biti objavljeni kriterijumi za bodovanje pri upisu, dokumenta potrebna za upis kao i Konkurs za upis nove generacije!

Ono što studiranje na Ekonomskom fakultetu čini posebnim, osim najboljeg obrazovanja za ekonomiste i menadžere, je izuzetno razvijena mreža međunarodnih i domaćih partnera. Zahvaljujući brojnim programima mobilnosti, oko 40 naših studenata svake godine dobije stipendiju za studiranje u inostranstvu, dok isto toliko njih dobiju priliku za obavljanje stručne prakse u renomiranim domaćim kompanijama na osnovu sporazuma o saradnji sa našim fakultetom. Tokom godine, organizujemo u prosjeku više od 30 događaja na kojima ćete biti u prilici da čujete predavanja na aktuelne teme renomiranih predavača iz regiona i svijeta!

Više o događajima na Ekonomskom fakultetu saznajte na našim profilima na društvenim mrežama:

www.facebook.com/ Ekonomski fakultet Podgorica-zvanična stranica

www.instagram.com / Ekonomski fakultet Podgorica  @ekof_pg

www.youtube.com / Ekonomski fakultet Podgorica

Vidimo se u junu!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.