Nemanja Todorović dobitnik stipendije predsjednice Pozorišnog savjeta JU Gradsko pozorište - Podgorica




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predsjednica Pozorišnog savjeta JU Gradskog pozorišta Podgorica, Nina Redžepagić odrekla se drugu godinu za redom svog godišnjeg honorara i proslijedila ga Nemanji Todoroviću, studentu II godine glume, u klasi prof. Baneta Popovića.

Stipendija u iznosu od 2.000 eura, biće snažan podsticaj za nastavak školovanja talentovanih studenata Fakulteta dramskih umjetnosti, izjavila je drugu godinu za redom predsjednica Pozorišnog savjeta, Nina Redžepagić.

"Zahvaljujem se Nini i svima ostalima koji su bili za to da baš ja dobijem ovu nagradu. Kao studentu ovo je zaista jedan podstrek, stimulans i motivacija za dalji rad" – kazao je Nemanja Todorović.

Uručenju stipendije Nemanji Todoroviću prisustvovao je i dekan Fakulteta dramskih umjetnosti, dr Edin Jašarović.

"Pozdravljam inicijativu predsjednice Pozorišnog savjeta da po drugi put obnovi jednu dobru tradiciju nagrađivanja i vrednovanja rada naših studenata. Ne krijem zadovoljstvo što se i na ovaj način saradnja JU Gradsko pozorište i FDU - Cetinje iz godine u godinu  uvećava i usložnjava. Nemanji želim sve najbolje  u razvoju profesionalne umjetničke karijere i siguran sam da je ova stipendija dodatni podstrek u daljem školovanju" - kazao je Jašarović.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.