Poziv ŠkArta za mentorski program o umjetnosti performansa




Poziv ŠkArta za mentorski program o umjetnosti performansa

Udruženje ŠkArt poziva sve zainteresovane da se prijave na mentoring program za sticanje znanja o umjetnosti performansa i kreiranje svog rada. Program vodi mentorka Bojana Popadić, performans umjetnica sa MA angažovane umjetnosti (Art&Politics, Goldsmiths, University of London)

Prijave slati do 9. maja na: skart.udruzenje@gmail.com 
 
Mentoring program uključuje:
 
  • MasterClass o umjetnosti performansa 12-13. maja i 2-3. juna (šta je performans, kako je nastao, šta podrazumijeva, ko su najvažnija imena performansa, šta je angažovana umjetnost, itd).
  • Individualno višemjesečno mentorstvo svakog kandidata u pripremi sopstvenog performansa.
  • Kompletnu produkciju performansa (organizacija i bukiranje prostora za izvođenje performansa, kreiranje kostima, nabavka rekvizite i materijala za performans, transport, fotografija, video, promocija na veb stranici ŠkArta, društvenim mrežama i u medijimam itd) uključjući podršku u kreiranju scenografije scenske dizajnerke Jelene Ivančević).
 
Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem mejla skart.udruzenje@gmail.com
 
U prijavi je potrebno poslati CV i motivaciono pismo sa okvirnom idejom o sopstvenom radu, te naznačiti: Prijava za mentoring program.
 
Napomena: MasterClass 12-13. maja je otvoren za sve zainteresovane koji žele da saznaju šta je umjetnost performansa.

Za mentoring program selektuju se četiri kandidata, koji prolaze kompletan program, uključujući dodatni masterclass 2-3. juna.
 
Za sve dodatne informacije o udruženju ŠkArt posjetite našu veb stranicu www.skartskartskart.com i pratite naše objave na društvenim mrežama Instagram skart_tivat i Facebook ŠkArt. kao i na veb linku:  https://skartskartskart.com/aktuelnosti/
 
DEKANAT 
FDU - Cetinje



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.