Poziv za prijave studenata za obuke o razvoju preduzetničkih STARTupova




Poziv za prijave studenata za obuke o razvoju preduzetničkih STARTupova

Pozivamo studentkinje i studente da se do kraja ove nedelje prijavite za obuke za razvoj preduzetničkih startupova koji se odvijaju u okviru Erasmus+ projekta po nazivom E-LE.G.A.N.T.S. - E-Learning Gamified and Networked Training for Startupper, kojeg u ime Univerziteta Crne Gore, realizuje Fakultet dramskih umjetnosti.

Poziv za ove kurseve je ograničen na prvih 10 studenata koji podnesu prijavu putem obrasca koji je priložen na kraju ovog poziva, zajedno sa programom obuke.
 
Naime, u okviru E-LE.G.A.N.T.S. projekta, planirano je izavođenje online obuka za polaznike kursa koji bi na taj način proširili svoja znanja iz specifične oblasti kojom se projekat bavi, te koja podrazumijeva i pretpostavlja razvoj aplikativnih i naprednih znanja i razvoj specifičnih sposobnosti i vještina studenata/polaznika u novim preduzetničkim okruženjima za razvoj kreativnih industrija.

Ovaj kurs razvijan je sa konzorcijumom partnera i eksperata na projektu iz oblasti primijenjenih kreativnih industrija iz Italije, Slovenije i Grčke, te predstavlja dobru polaznu osnovu za nadogradnju preduzetničkih znanja i sposobnosti koja je neophodna mladim ljudima u susretu sa novim poslovnim okruženjima.  

Prijava i učešće studenata i polaznika je besplatna i može se izvršiti sa bilo kojeg nivoa studija, a održavanje prvih obuka je planirano u prvoj nedelji novembra (1. modul) i tokom decembra (2. modul). Nakon popunjavanja prijave (ime, prezime, mejl adresa, naziv organizacione jedinice univerziteta ili druge ustanove, te kreiranja sopstvenog korisničkog username-a), studenti/polaznici će biti u prilici da putem posebne platforme prate module, odnosno kurseve obuke, te da u interaktivnom okruženu prošire svoja znanja u ovoj specifičnoj oblasti. Nakon popunjavanja prijavne liste, student/polaznici će dobiti konkretnije instrukcije o datumima i saticama održavanja obuka.

Za sva dodatna pitanja, zainteresovani kandidati mogu se javiti kordinatoru projekta putem mejla na: edinjasarovic1982@gmail.com    



Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.