Prijave za program mentorske platforme u okviru BEYOND projekta




Prijave za program mentorske platforme u okviru BEYOND projekta
U okviru BEYOND projekta uspješno je formirana Mentorska platforma koja je dostupna na adresi www.startupuspeh.com. Projekat BEYOND  podržan je sredstvima Evropske unije kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora (IPA II) a za glavni cilj ima kreiranje podsticajnog poslovnog okruženja za zapošljavanje mladih u prekograničnom području Republike Srbije i Crne Gore, čiji je nosilac projekta Regionalna razvojna agencija Zlatibor (SRB), sa partnerima iz Crne Gore i to: Inovaciono preduzetnički centar - Tehnopolis (CG) i Privredna komora Crne Gore (CG). 
 
Platforma je namijenjena pojedincima, start-up timovima, i malim i srednjim preduzećima u prekograničnoj oblasti Srbije i Crne Gore, ali i šire u regionu. Cilj nam je pružiti besplatnu mentorsku podršku kako bismo podržali Vaš lični i profesionalni rast.
 
U nastavku je nekoliko ključnih tačaka vezanih za Mentorsku platformu:
 
Svrha platforme:
Mentorska platforma povezuje mentore sa pojedincima, start-up timovima i malim i srednjim preduzećima kojima je potrebna podrška. Cilj je podržati razvoj novih ideja i povezati Vas sa mentorima koji imaju iskustvo, znanje i volju da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala.
 
Usluge koje pružamo:
Platforma je namjenjena pojedincima, profesionalcima i organizacijama koje žele da unaprijede svoje poslovanje putem mentorstva i stručnog savjetovanja. Dobrodošli ste da se registrujete, bez obzira da li ste pojedinac, član start-up tima ili već postojeća kompanija.
 
Profili mentora:
Naši mentori su iskusni eksperti i preduzetnici koji su razvili sopstvene uspješne preduzetničke poduhvate. Podijeliće svoje znanje i iskustvo sa Vama kroz savjete u oblastima poput digitalnog marketinga, finansija, prototipiranja, razvoja poslovnog modela i mnogim drugim.
 
Korišćenje platforme:
Registracija na platformi je jednostavna. Posjetite www.startupuspeh.com kliknite na dugme "REGISTRACIJA" i pratite korake za kreiranje svog profila. Sve usluge mentorstva su besplatne, a mentori učestvuju volonterski.
 
Komunikacija sa mentorima:
Nakon registracije, možete pregledati profile mentora, pronaći onog koji vam najbolje odgovara, i zakazati konsultacije putem online aplikacija poput ZOOM, Google Meeta ili Microsoft Teamsa.
 
Evaluacija mentora:
Nakon mentorstva, korisnici će biti pozvani da popune evaluacionu anketu, ocjenjujući zadovoljstvo odnosom sa mentorom, kvalitet podrške i postignute ciljeve.
 
Ovom prilikom želimo vam uspješno mentorstvo i ostvarenje vaših poslovnih ciljeva. 
 
Za dodatne informacije, pogledajte i priloženi vodič za Mentorsku Platformu.
 
 
DEKANT 
FDU - Cetinje

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.