Struktura prijemnih ispita na FDU - Cetinje




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U dokumentu koji je u prilogu ove objave možete naći sve informacije o strukturi prijemnih ispita na Fakultetu dramskih umjetnosti - Cetinje. 

Više informacija o načinu polaganja prijemnih ispita, takođe možete pribaviti i tokom konsultacija unutar “Dana otvorenih vrata na FDU” koji će se 13. i 20.aprila u 11h realizovati u prostorijama FDU Cetinje.

U okviru kampanje "Budi to što želiš - studiraj ono što voliš" konsultacije sa potencijalnim kandidatima biće organizovane i u toku maja.  

Crnogorskim srednjoškolcima i svim zainteresovanim kandidatima, koji se još uvijek nijesu opredijelili koju oblast na FDU mogu studirati, kroz interaktivan i kreativan pristup biće prezentovani svi studijski programi (Drama i pozorište, Film i mediji, Gluma), moduli studiranja i zanimanja kojim se svršeni studenti mogu baviti. Posebno će se razgovarati o prijemnim ispitima, pripremi i demistifikaciji samog procesa. Sadašnji i bivši studenti, te profesori sa svih studijskih programa podijeliće svoja iskustva iz oblasti umjetničkog obrazovanja i odgovarati na pitanja zainteresovanih.

Dobrodošli na FDU Cetinje.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.