Fakultet dramskih umjetnosti

Prijemni ispiti na Fakultetu dramskih umjetnosti počinju danas
Prijemni ispiti na Fakultetu dramskih umjetnosti počinju danas

 

Na Fakultetu dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore prijemni ispiti počinju danas i završavaju se 8. jula za studijske programe Gluma, Film i mediji i Drama i pozorište.

Prodekan zaImage nastavu ovog fakulteta Jovana Bojović navodi da će se prijemni ispiti organizovati u skladu sa mjerama propisanim od Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

„Test opšte informisanosti i usmeni razgovor sa komisijom obavezan je dio prijemnog ispita na svim studisjkim programima, dok se pojeidnačne strukture razlikuju u zavisnosti od studijskog programa i mogu se pronaći na sajtu Fakulteta dramskih umjetnosti Univerziteta Crne“, kazala je Bojović.

Ona je savjetovala kandidatima da čitaju obaveznu literaturu, da pripreme  potrebne zadatke, da imaju što manje treme, a što više samopouzdanja i vjere u sebe i kao što je glasio jedan od slogana kampanje, da „ponesu talenat“.

Rasporedi aktivnosti prijemnih ispita su dostupni na linkovima:

Drama i pozorište

 Film i mediji

 Gluma

 

Medijske objave:

https://www.portalanalitika.me/clanak/prijemni-ispiti-na-fakultetu-dramskih-umjetnosti-pocinju-danashttps://www.antenam.net/drustvo/163885-prijemni-ispiti-na-fakultetu-dramskih-umjetnosti-pocinju-danas

https://makanje.me/clanak/2667?fbclid=IwAR0t4N2VtSomguaMtj8QnHkSH7usFey1D9IjbfN1bZ1VSZWou9kpEQXdzbw

https://www.antenam.net/drustvo/163885-prijemni-ispiti-na-fakultetu-dramskih-umjetnosti-pocinju-danas

https://fosmedia.me/infos/drustvo/prijemni-ispiti-na-fdu-pocinju-danas

 

Broj posjeta : 1753

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.