Poziv za angažovanje studenata za sprovođenje Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova




Poštovani/-e,


U skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova (“Sl.list Crne Gore” br.140/22) Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Crnoj Gori priprema, organizuje i sprovodi, Uprava za statistiku u saradnji sa drugim organima.

Ovom prilikom Vas obavještavamo da su javni oglasi raspisani u svim jedinicama lokalne samouprave, za angažovanje učesnika/ca za sprovođenje Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova, koji će se održati od 1 - 15. novembra 2023. godine.

Pozivamo Vas da obavijestite sve zainteresovane studente o raspisanom javnom oglasu za posao popisivača i instruktora u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova.

Cilj ove aktivnosti je da uključimo studente u Popis stanovništva, domaćinstava i stanova, s obzirom da su ranija iskustva pokazala da su studenti veoma uspješno obavljali poslove popisivača/instruktora.

Prijavu za učesnike/ce u popisu kandidati/kinje mogu preuzeti na arhivi jedinica lokalne samouprave do 9. oktobra 2023. godine ili je preuzeti sa sajta Uprave za statistiku www.monstat.org.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.