Filozofski fakultet

Nagrade i diplome studentima Filozofskog fakulteta UCGNa Filozofskom fakultetu UCG upriličena je prigodna svečanost povodom dodjele skromnih nagrada studentima koji su u protekloj studijskoj godini postigli najbolje rezultate. Među nagrađenima su studenti sa svih devet osnovnih i integrisanih studijskih programa.

Prof. dr Tatjana Novović, dekanka Fakulteta, i rukovodioci studijskih programa uručili su nagrade studentima sa SP Istorija, Geografija, Filozofija, Sociologija, Pedagogija, Psihologija, Predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Studijskog programa za obrazovanje učitelja, kao i učiteljskog programa na albanskom jeziku. Dodijeljene su i magistarske diplome studentima koji su tokom protekle akademske godine završili postdiplomske studije na pomenutim programima, uključujući i program inkluzivnog obrazovanja.

Svečanom uručivanju nagrada i diploma prisustvovali su studenti, profesori, saradnici, neakademsko osoblje sa Filozofskog i Filološkog fakulteta. Događaju je prisustvovao i prof. dr Igor Lakić, v.d. dekana Filološkog fakulteta.

Broj posjeta : 993

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.