Predavanje prof. dr Anite Lauri Korajlija: Život u zatvoru bez rešetaka – prisilna kontrola i što ljubav ima s tim?




Predavanje prof. dr Anite Lauri Korajlija: Život u zatvoru bez rešetaka – prisilna kontrola i što ljubav ima s tim?

Studijski program za psihologiju, Filozofskog fakulteta u Nikšiću, u saradnji sa Cepusovom kancelarijom Crne Gore organizuje predavanja prof. dr Anite Lauri Korajlija, zaposlene na Odsjeku za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Predavanje „Život u zatvoru bez rešetaka – prisilna kontrola i što ljubav ima s tim?“ biće realizovana 15. septembra u terminu od 12:00h do 13:30h putem zoom platforme.

Link za pristup predavanju:

Zavod is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

https://us06web.zoom.us/j/87498933818?pwd=NXl6aE9SNHdxN2tOOUZ4cndGbXorZz09 

Meeting ID: 874 9893 3818

Passcode: 416312  

Anita Lauri Korajlija je od 2001. godine zaposlena na Katedri za zdravstvenu i kliničku psihologiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. U naučno zvanje naučnog saradnika izabrana je 2011. godine, a 2018. godine u zvanje višeg naučnog saradnika u naučnom području društvenih nauka – polje psihologije, grana klinička i zdravstvena psihologija. U zvanje vanredne profesorice izabrana je 2019. godine.

U preddiplomskim, diplomskim, specijalističkim i doktorskim programima studija psihologije učestvuje du nastavi na više kolegija. Pod njenim mentorstvom obranjen je veći broj diplomskih radova na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta i Hrvatskih studija.

Bila je višegodišnja voditeljica Savjetovališta Filozofskog fakulteta za studente u Zagrebu, a u njemu radi i kao savjetnica. Dugogodišnja je spoljna saradnica Savjetovališta za žene Autonomne ženske kuće.

Sarađivala je na više stručnih projekata, održala je predavanja i radionice na stručnim skupovima psihologa, ljekara i farmaceuta, te predavanja za širu javnost.

Sekretar je međunarodnog udruženja za istraživanje stresa i anksioznosti (STAR Society) te članica Upravnog odbora Hrvatske psihološke komore.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.