Sastanak sa studentima i dogovor o prijemnom ispitu




Dana 18. IX 2020. godine održan je sastanak sa studentima zainteresovanim za upis na dvogodišnje master studije. Sastanku su prisustvovali prof. dr Tatjana Novović, doc. dr Dijana Vučković, prof. dr Veselin Mićanović, doc. dr Vladimir Bakrać, dr Jelena Mašnić, dr Milica Jelić, te predstavnici studenata svih studijskih programa.

Filip Vujović, predstavnik studenata u Vijeću Fakulteta, iznio je veliki broj pitanja i nedoumica u vezi sa organizacijom i realizacijom prijemnog ispita za upis na master studije. Ostali studenti postavljali su pitanja koja se tiču konkretnih programa. Profesori su pružili dodatne informacije, dali objašnjenja i odgovarali na studentska pitanja.

Precizirane su forme ispitivanja, tip pitanja, način odgovaranja, kao i uslovi polaganja. Studenti su prethodno dobili spisak predmeta/oblasti iz kojih će biti organizovano polaganje, te spisak literature.  Konačne instrukcije za polaganje prijemnog ispita definisane su tokom ovog sastanka i objavljene na sajtu Fakulteta (dostupno na: https://www.ucg.ac.me/skladiste/blog_1277/objava_86804/fajlovi/Instrukcije%20za%20polaganje%20prijemnog%20ispita%20Filozofski%20fakultet.docx).

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.