Filozofski fakultet, 28.01.2020

Rezultatet nga matematika I dhe 3Provimi permiresues organizohet me 4. 02. 2020 ne ora 08. 

 

Verejtjet eventuale per test studentet mund ti bejne me 29. 01. ne ora 12.

Dokumenti

Broj posjeta : 238