Gostujuća predavanja profesora iz Splita za studente master studija




Gostujuća predavanja profesora iz Splita za studente master studija

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, u okviru Erasmus+ programa mobilnosti, održana su predavanja dva gostujuća profesora na aktuelne i atraktivne teme. Studenti master studija su imali priliku da od profesora Petra Pepura sa Univerziteta u Splitu čuju zanimljivo predavanje na temu iz oblasti Strateškog menadžerskog računovodstva, a dan kasnije i predavanje njegovog kolege profesora Marka Miletića, na temu Korporativne finansije i oporezivanje dohotka građana.

Profesori Pepur i Miletić su se tokom posjete Ekonomskom fakultetu sastali sa prodekanom za međunarodnu saradnju prof. dr Bobanom Melovićem i tom prilikom razgovarali o mogućnostima dalje saradnje između našeg fakulteta i Univerziteta u Splitu. Sastanku su prisustvovale i prof. dr Ana Lalević Filipović i docent dr Ana Mugoša.

Održana predavanja su nastavak niza gostujućih predavanja koje realizujemo na Ekonomskom fakultetu u cilju promovisanja i snaženja međunarodne saradnje, kao jednog od najznačajnijih strateških pravaca fakulteta, koji ima i najdužu tradiciju u Crnoj Gori u uspostavljanju bilateralnih i regionalnih sporazuma o saradnji sa partnerskim institucijama.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.