Ekonomski fakultet, 23.03.2020

Obavještenje o aktivaciji naloga studenata na Moodle platformi.Centar informacionog sistema Univerziteta Crne Gore je razvio elektronski servis Aktiviraj nalog da bi studentima olakšao preuzimanje kredencijala – korisničkog imena i lozinke, za pristup e-mailu i online predavanjima putem Moodle platforme.

Potrebno je da student popuni formu na stranici  https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/, a korisnički podaci će studentu biti poslati SMS-om na uneseni broj telefona.

Više o aktivaciji naloga na: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1029/objava/66841-pokrenut-servis-aktiviraj-nalog-za-laksi-pristup-mejlu-i-onlajn-predavanjima-na-univerzitetu-crne-gore

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1029/objava/66269-obavjestenje-za-studente-o-nacinu-prijave-na-moodle-platformu-za-ucenje-na-daljinu

Nakon otvaranja naloga, odnosno aktivacije (povratni e-mail) potrebno je da studenti na e-mail adresu saradnika dostave e-mail sa kojim su otvorili nalog.

U e-mailu koji se šalje saradniku je potrebno navesti:

  • Naziv studijskog programa: Ekonomija/Menadžment Podgorica/Menadžment Bijelo Polje
  • Naziv predmeta:
  • Ime i prezime, broj indeksa:
  • E-mail adresu sa kojom je otvoren nalog na platformi

Napomena:

Uzimajući u obzir broj studenata, podatke dostavljati na sljedeće e-mail adrese:

  • Studenti sa brojem indeksa 01/19 – 70/19 na e-mail milica.v@ucg.ac.me;
  • Studenti sa brojem indeksa 71/19 i dalje, kao i studenti starijih generacija na e-mail dcirovic@ucg.ac.me;

Studenti koji žele da budu uključeni u navedenu platformu, u obavezi su izvršiti registraciju i slanje povratnih podataka e-mailom zaključno sa srijedom 25.03.2020. do 12:00.

Nakon unosa studenata koji se budu prijavili do naznačenog roka, studenti će biti obavješteni o daljoj realizaciji nastavnih aktivnosti.

Prof. dr Boban Melović

Broj posjeta : 311