Zoom predavanja i vježbe, bonus aktivnost 4




U prilogu su slajdovi za posljednje predavanje iz aktuarske matematike i ispitna pitanja.

U utorak, 05.05. u 12h, održaće se zoom predavanja. Za link se javiti danas (ponedjeljak) do kraja dana na e-mail vsasa@ucg.ac.me  

U srijedu, 06.05. u 12h održaće se zoom vježbe. Za link se javiti sjutra (utorak) do kraja dana na e-mail lazaro@ucg.ac.me

Bonus aktivnost iz aktuarske matematike (prilog), ovaj put donosi 2 poena (preko redovnih 100). Rješenja šaljite u word-u (ovaj put bez insertovanih slika, osim ako ne treba skicirati grafik funkcije doživljenja). Zbog automatizovanog snimanja, aktivnosti treba slati na finaktmat@gmail.com u propisanoj formi (data u prilogu), najkasnije do 12. maja u ponoć.

Studenti po starom sistemu (predmet Finansijska matematika- indeksi 2016 i ranijih godina) prijavljuju se za predavanja i šalju rješenja za ovu bonus aktivnost na isti način. Materijali i objave se neće postavljati posebno za njih. Raspored zadataka po studentima (i sami zadaci) i za njih dati su u prilogu. Studenti (stari i novi program) čije ime se ne nalazi na spisku, rade zadatke A0 i B0 (vidjeti kraj spiska sa zadacima). 

Za sjutra pročitajte predavanje 13 i to prvih 12 slajdova, a za vježbe (prekosjutra) naučite lekcije sa predavanja od prošlog puta, kako bi kvalitetnije pratili materiju. Planirajte naredna zoom predavanja (ranije postavljene osnovne i izvedene HOV) i vježbe (aktuarska matematika) za 12. i 13. maj u 12h, mada ćete o tome biti obaviješteni za 7 dana. Nakon toga, još preostaje da uradimo rekapitulaciju cjelokupnog gradiva (slajdovi su u okviru predavanja 13).

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.