Online nastava - Produkcija u digitalnim i novim medijima




UPUTSTVO ZA PREDMETE

Produkcija digitalnih/interaktivnih medija II

Produkcija u digitalnim i novim medijima II

 

 

Predmet predstavlja logičan nastavak predmeta koji su studenti slušali u zimskom semestru studijske 2019/2020. godine i podrazumjeva praktičnu realizaciju projekata na osnovu koji su polagali u prethodnom semestru. Rad sa svim studentima je individualan i studenti su u obavezi da jednom sedmično podnesu izvještaj o napretku praktičnog dijela rada i, pojedinačno, sa predmetnim nastavnikom i saradnikom razvijaju sledeće faze projekta. Nastavnika i saradnika je moguće kontaktirati putem e-maila, društvenih medija ili telefona.

 

U skladu sa preporukama Univerziteta Crne Gore i dopisom Dekana FDU (16.03.2020.), studenti bi trebalo da odslušaju prvu, drugu i treću sezonu podkasta Serial producentkinje Sare Kejnig i pripreme produkcionu analizu jedne od sezona.

 

Ukupan broj sati trajanja jedne sezone prevazilazi broj sati angažmana studenta predviđenog katalogom predmeta, zbog čega će se ovo smatrati semestralnim zadatkom studijske 2019/2020. godine. Radne obaveze, po sedmicama, biće usklađene sa svakim studentom pojedinačno, a u skladu sa preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela i Univerziteta Crne Gore.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.