Za svjetsko znanje siguran korak: Arhitektonski fakultet




Za svjetsko znanje siguran korak: Arhitektonski fakultet

Kada pitate arhitekte zašto baš treba da odaberete ovaj fakultet neće vam dati jednostavan odgovor. Pričaće vam o praktičnim i umjetničkim razlozima. Govoriti o kulturi i istoriji civilizacija. Reći će vam da je arhitektura umijeće življenja, ispunjavanje snova savremenog čovjeka o prostoru, prestižno zanimanje u društvu svuda u svijetu, ali i težnja ka neprolaznosti koja priča priču o potrebi čovjeka da traje, kroz trgove, palate, mostove...

Doza kreativnosti u radu sa profesorima učiniće da zaboravite na vrijeme i na razlike, a imaćete prilike i da, pod njihovim vođstvom, učestvujete na domaćim i međunarodnim salonima iz oblasti urbanizma i arhitekture i konkursima. Dosadašnja iskustva pokazuju da studenti na ovim događajima ostvaruju izuzetne rezultate, te donose fakultetu brojne nagrade i priznanja.

Više informacija o Arhitektonskom fakultetu možete naći na internet stranici Studentski informator - Arhitektonski fakultet, dok informacije o upisu možete pronaći na Sve što ste htjeli da pitate: Konkurs, upis i procedure.

Da li ste čuli i našu poslednju novost: Za maturante koji upišu Univerzitet Crne Gore obezbijeđeni su čitači za lične karte.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.