Potpisan Memorandum o saradnji između Arhitektonskog fakulteta UCG i kompanije Luštica Development




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U Rektoratu Univerziteta Crne Gore potpisan je Memorandum o saradnji  između Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i kompanije Luštica Development.

Memorandum se bazira na uspostavljaju međusobne saradnje na partnerskim osnovama, bez vremenskog ograničenja i na obostrani interes. Saradnja  će se ogledati kroz realizaciju zajedničkih projekata, organizovanje zajedničkih konferencija, radionica, promocija i stručne prakse za studente.

Strategija kompanije “Luštica Development” usmjerena je na privlačenju mladih, talentovanih ljudi,  ali i ulaganje u njihov karijerni razvoj. Projekat “Luštica Bay” predstavlja najveći razvojni projekat u Crnoj Gori koji svojim obimom i sadržajem nudi izuzetno okruženje za obavljanje prakse tokom i nakon završenih studija.

Memorandum o saradnji potpisali su dekanka Arhitektonskog fakulteta, prof.dr Svetlana Perović i direktorka ljudskih resursa u kompaniji Luštica Development, Olga Radović. Sastanku su prisustvovali HR menadžer Aleksandar Merdović i sekretar Arhitektonskog fakulteta, Sonja Popović.

Dekanka Perović je izrazila veliku zahvalnost rukovodstvu kompanije Luštica Development na inicijativi za saradnju, a naročito je istakla važnost što će studenti imati priliku da, na otvorenom konkursu, participiraju za obavljanje plaćene stručne prakse u ovoj kompaniji. Nastavljamo da proširujemo listu partnera, koji nam pomažu da naši studeneti u toku studija ostvare što više stručnih kompetencija, kako bi nakon dobijene diplome arhitekte, aktivno učestvovali u procesu razvoja i unapređenja prostornih vrijednosti crnogorskog konteksta. 

Na osnovu potpisanog Memoranduma, objavljuje se konkurs za studente završne godine Arhitektonskog fakulteta UCG za plaćenu stručnu praksu u kompaniji Luštica Development. Zainteresovani studenti, kao i svršeni studenti mogu sticati praktična znanja iz oblasti arhitekture i urbanizma na najvećem projektu u Crnoj Gori.

Zainteresovani  kandidati prijave na otvoreni konkurs za obavljanje stručne prakse mogu slati na e-mail:  career@lusticadevelopment.com



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.