Svečani prijem brucoša - 24.09.2021 14:33




Svečani prijem brucoša - 24.09.2021 14:33

Uvažavajući složenu epidemiološku situaciju, svečani prijem studenata prve godine obaviće se u ponedeljak 27. septembra, prema  rasporedu časova koji važi za prvu nedjelju nastave. Raspored je dat u prilogu. Profesori koji će izvoditi pomenute predmete su obavezni da vas informišu o svim detaljima vezanim za njihove predmete (šta ćete izučavati, na koji način ćete polagati ispit, koja je potrebna literatura i sl).

Preporučuje se dolazak na Pravni fakultet neposredno prije naznačenog termina, kako bi u potpunosti mogli ispoštovati  mjere Instituta za javno zdravlje.

Podsjećamo na obavezu nošenja zaštitne maske i održavanja socijalne distance.

Nakon prve nedjelje studenti se upućuju na kombinovani model nastave tj. online nastavu, neposredne konsultacije i rad sa predmetnim profesorima i saradnicima u malim grupama i na praćenje informacija na sajtu Pravnog fakulteta https://www.ucg.ac.me/pf.  Sve informacije o radu na pojedinim predmetima studenti će dobiti na prvom času, a predmetni nastavnici će informacije objaviti i na stranicama predmeta na sajtu Pravnog fakulteta.

Za informisanje studenata koristi se DL platforma (https://dl.ucg.ac.me/) i sajt Fakulteta, odnosno zvanična web stranica fakulteta (https://www.ucg.ac.me/pf).

 

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.