Novi sajt studenata Pravnog fakulteta




Novi sajt studenata Pravnog fakulteta
Poštovane koleginice i kolege,
 
💙Studentsko vijeće Pravnog fakulteta ovim putem želi da vam čestita praznik svih nas-Međunarodni dan studenata!
Dan koji treba da nas podsjeti na solidarnost i sveobuhvatno jačanje položaja studentske populacije u društvu.
Dan koji je protkan jakom istorijskom pozadinom i važnim životnim lekcijama.
 
🗣️U tu čast, kao što smo i najavili u prethodnom periodu, otvaramo časopis studenata Pravnog fakulteta "Iure et facto", koji će postojati u website verziji.
Časopis je predviđen kao mjesto gdje ćete moći da se informišite o svim dešavanjima na Pravnom fakultetu, kao i onim van njega, a koja se tiču studenata, ostvarivanja njihovih prava i mogućnosti za dalje lično i profesionalno usavršavanje.
 
✍️Od studentskih tema, aktuelnih dešavanja u oblasti kulture i sporta, intervjua sa eminentnim ličnostima iz oblasti prava do literarnih konkursa, koji otvaraju mogućnost  studentima da izraze svoje stavove, da kritički promišljaju i da na taj način kreiraju bolju i kvalitetniju društvenu zajednicu.
 
❗Ovim putem najavljujemo literarni konkurs povodom 25.novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.
 
▶️Svjesni važnosti teme i položaja žene u crnogorskom društvu, sigurni smo da će ovaj konkurs biti prilika svim studentima da daju svoj doprinos u rješavanju ove kompleksne problematike.
Više informacija i detalja vezanih za sami konkurs biće objavljeno na sajtu časopisa, a link za pristup istom, možete pronaći u opisu profila!⬆️
 
Još jednom, srećan nam Dan studenata!❤️
 
 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.