Alumni asocijacija Pravnog fakulteta




Zdravo,

Pravni fakultet Univerziteta Crne Gore aktivirao je svoj Alumni klub, s misijom povezivanja bivših studenata, nastavnika, saradnika i prijatelja Pravnog fakulteta u cilju uspostavljanja i održavanja kontakata i saradnje sa Fakultetom.

Ciljevi Alumni kluba su: promocija i jačanje ugleda Pravnog fakulteta u Crnoj Gori i međunarodnoj zajednici; izgradnja i jačanje veza i saradnje između bivših studenata i Pravnog fakulteta radi jačanja duha pripadnosti Fakultetu; podsticanje i uspostavljanje veza i saradnje između Pravnog fakulteta i obrazovnih i istraživačkih institucija iz srodnih područja u Crnoj Gori i inostranstvu; Uspostavljanje i jačanje saradnje s institucijama u kojima bivši studenti Pravnog fakulteta rade i štite interese struke prema kodeksu i pravilima struke.
Aktiviranjem Alumni kluba željeli smo podsjetiti naše bivše studente da veza s Fakultetom ne bi trebala prestati nakon završetka studija, već da se ona nastavlja i razvija.

Povezanost i saradnja pravnih stručnjaka iz različitih područja i profesija doprinijet će međusobnom profesionalnom snaženju i podršci.
Aktivnost Alumni kluba ostvarit će se zajedničkim okupljanjima i komunikacijom putem alumnija društvenih mreža.
U tu svrhu, očekujemo da se pridružite zajedničkom udruženju ispunjavanjem pristupnog obrasca: Alumni aplikaciona forma

 

 

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.