Chevening stipendija za master studije




Chevening stipendija za master studije

Chevening stipendija za master studije

Obavještavamo zainteresovane studente da je Ambasada Velike Britanije uputila poziv za prijavu na konkurs za Chevening stipendiju za studijsku 2023/2024. godinu, za kandidate iz Crne Gore.

Chevening stipendija kao dio globalnog programa stipendiranja Vlade Velike Britanije odnosi se na master studije u Ujedinjenom Kraljevstvu, dodjeljuje se za jednu studijsku godinu i obuhvata finansiranje školarine u punom iznosu. Stipendija namijenjena budućim liderima, uticajnim pojedincima i donosiocima odluka iz cijelog svijeta, pruža jedinstvenu priliku za profesionalni i akademski razvoj, umrežavanje, upoznavanje kulture Ujedinjenog Kraljevstva i izgradnju dugoročnih pozitivnih odnosa sa stipendistima ovog programa.

Rok za prijavljivanje je 01. novembar 2022. godine. Detaljne informacije možete pronaći na internet stranici www.chevening.org/montenegro i na Facebook stranici Ambasade Velike Britanije (www.facebook.com/UKinMontenegro).

Zainteresovani studenti mogu saznati više informacija o programu i od mnogobrojnih Chevening stipendista iz Crne Gore koji su aktivni članovi NVO MAUK - Mreža alumnista iz Ujedinjenog Kraljevstva u Crnoj Gori (www.facebook.com/MAUK.ME).

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.