Prijava za učešće na hakatonu: Budi lider zelene tranzicije i učini budućnost sigurnijom
Prijava za učešće na hakatonu: Budi lider zelene tranzicije i učini budućnost sigurnijom

NVO Eko-tim poziva studente MTF-a da se prijave za drugi hakaton „Budi lider zelene tranzicije i učini budućnost sigurnijom“, koji se održava od 5 – 6. novembra u Pljevljima. 

Za vrijeme rada na ideji, svakom timu će biti omogućena stručna pomoć mentorskog tima, sastavljenog od eksperata iz relevantnih oblasti.

Učešće na hakatonu je sjajna prilika i za razvoj ličnih vještina, koje će studentima biti više nego potrebne u budućem poslovnom ambijentu i daljem razvoju karijere.

Hakaton „Budi lider zelene tranzicije i učini budućnost sigurnijom“ dio je regionalnog projekta Panda Labs Junior for Just Transition, koji za cilj ima podizanje kapaciteta i znanja mladih ljudi, pružanjem specifičnih znanja iz oblasti: klimatskih promjena, zelenog preduzetništva i pravedne tranzicije, sa posebnim osvrtom na mlade iz regiona koji su pogođeni intenzivnom rudarskom aktivnošću.

Prijava se može poslati na e-mail: akrivokapic.et@gmail.com, do petka 28. oktobra. Prijave su ograničene, zato pošaljite svoju na vrijeme i obezbijedite učešće.

 

NVO Eko-timNe propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.