Donacija Elektroprivrede Crne Gore Metalurško-tehnološkom fakultetu
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na osnovu Ugovora o donaciji, Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) donirala je deset hiljada eura Metalurško-tehnološkom fakultetu (MTF) Univerziteta Crne Gore. Donaciju je dekanici MTF-a, prof. dr Veselinki Grudić, uručio rukovodilac Sektora za korporativne komunikacije, gospodin Tomaš Damjanović.
Dekanica prof. dr Grudić je u ime Metalurško-tehnološkog fakulteta izrazila zahvalnost EPCG za ovu vrijednu donaciju novčanih sredstava namijenjenih unapređenju laboratorijske opreme.
„Vaša kontinuirana podrška od suštinskog je značaja za našu instituciju i našu misiju unapređenja obrazovanja i istraživanja u oblasti tehnologije, materijala i zaštite životne sredine. Vrijedna donacija će nam omogućiti da unaprijedimo kvalitet obrazovanja i istraživačkog rada, kao i da pružimo dodatne resurse našim studentima kako bi ostvarili svoje akademske ciljeve.  Zahvaljujući vašem doprinosu, moći ćemo dodatno da osnažimo naše napore u pripremi studenata za uspešnu karijeru i doprinos zajednici. Vaša posvećenost obrazovanju i podrška našim naporima nas inspirišu i motivišu da nastavimo sa radom na unapređenju akademskih standarda i pružanju kvalitetnog obrazovanja”, istakla je dekanica prof. dr Grudić.
Dekanica je izrazila nadu u buduće zajedničke aktivnosti koje će unaprijediti kvalitet obrazovanja budućih akademskih građana i intelektualaca koji će biti spremni da primijene stečena znanja u poslovnom okruženju, čime će značajno doprinijeti razvoju društva.Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.