Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje: Svečani prijem za šampione u futsalu u Studentskoj ligi Crne Gore




Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje: Svečani prijem za šampione u futsalu u Studentskoj ligi Crne Gore

Foto

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje prof. dr Stevo Popović i prodekan za nastavu doc. dr Danilo Bojanić  upriličili su svečani prijem za ekipu Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore koja je osvojila šampionsku titulu u Studentskoj ligi Crne Gore, u futsalu.  

Dekan  Popović je istakao da su svi na fakultetu ponosi na uspjeh futsal ekipe i da su igrači bili najbolji reprezent Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, te da su studenti na sjajan način predstavljali fakultet i velikim  zalaganjem radom i trudom doprinijeli da pehar ostane u vitrinama Fakulteta i ove godine.

Prodekan Bojanić je dodao da je uspjeh još veći ako znamo da je baza Fakulteta za selekciju prilično manja u odnosu na  fakultete koji imaju i po par hiljada studenata.

Tim Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG je vodio do titule šampiona trener doc. dr Ivan Vasiljević, koji je i kao student, igrajući za ovaj fakultet, osvajao titule prvaka Crne Gore.

Vasiljević je istakao da je ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje dvije godine neporažena u studentskoj ligi i da će uskoro odigrati i prijteljsku utakmicu sa ekipom MNK Hercegovina iz Širokog Brijega koja se takmiči u Premijer ligi BIH. 

Ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje je ostvarila sve pobjede tokom Studentske lige Crne Gore u futsalu. Grupnu fazu je završila na prvom mjestu, u četvrtfinalnoj utakmici savladala ekipu Studentskog doma iz Niksica rezultatom 3-1, u polufinalnoj utakmici kolege sa Filozofskog fakulteta 4-1 i u reprizi prošlogodišnjeg finala favorizivanu ekipu Studentskog doma rezultatom 5-1.  

Titulu šampiona studentske lige osvojili su: Bojan Pejović - golman, Željko Škiljević - golman, Dragan Baćović, Luka Cicmil, Kosta Vuković, Goran Delić, Božidar Popović, Ivan Tomašević, Jakov Vukčević, Filip Vuković, Vlado Ćupić, Dragoslav Bajović i Miloš Jovović

 

Medijske objave:

https://www.portalanalitika.me/clanak/svecani-prijem-za-sampione-u-futsalu-u-studentskoj-ligi-na-fakultetu-za-sport-i-fizicko-vaspitanje

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/533995/prijem-za-prvake-studentske-lige-crne-gore-u-futsalu

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.