Splićani partneri naučne konferencije Crnogorske sportske akademije




Splićani partneri naučne konferencije Crnogorske sportske akademije

Sporazum o poslovnoj i partnerskoj saradnji potpisali su prof. dr  Damir Sekulić, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i prof . dr Duško Bjelica, predsjedavajući   19-te redovne naučne konferencije Crnogorske sportske akademije ''Sport , fizička aktivnost i zdravlje:  Savremene perspektive '' koja se održava od 7-10 aprila 2022.godine u Dubrovniku .

- Kineziloški fakultet sa svečilišta iz Splita okuplja velik broj naučnika iz sportskih nauka. Očekujemo zavidno partnerstvo, drago nam je što smo na istom zadatku, smatra prof.dr Duško Bjelica. Inače, naša Konferencija je u kalendaru i na programu Evropskog koledža sportskih nauka što je garancija da će se nastaviti uspješna internacionalizacija naše naučne misli.

Prof. Bjelica sa zadovoljstvom konstatuje da će plenarni predavači, koji su do sada potvrdili svoje učešče,  između ostalih biti i : prof. dr Robert C. Shneider (Sjedinjene  američke države), prof . dr Tine Sattler (Slovenija), prof. dr Miao Perić (Hrvatska) , prof. dr Daniele Conte (Litvanija).


Očekuje se učešće oko 250  naučnika sa svih kontinenata.


S poštovanjem,
Prof. dr Duško Bjelica, predsjedavajući Konferencije

 

Medijske objave:

https://standard.co.me/drustvo/bjelica-na-programu-smo-evropskog-koledza-sportskih-nauka

https://mina.news/mina-sport/splicani-partneri-naucne-konferencije-csa/

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.