Fakultet za sport i fizičko vaspitanje potpisao Sporazum o saradnji sa RK "Trebjesa" iz Nikšića




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Vršilac funkcije dekana  Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću prof. dr Rašid Hadžić i predsjednik i trener Rukometnog kluba Trebjesa Miloš Perović, danas su na Fakultetu potpisali sporazum o saradnji ove organizacione jedinice Univerziteta Crne Gore i Rukometnog kluba Trebjesa iz Nikšića.

Saradnja će se odnositi na  oblasti stručne i naučne pomoći, prije svega trenerima ovog rukometnog kluba iz Nikšića, kako bi zajedničkim snagama dali doprinos unapređenju rukometnog sporta u Nikšiću  i Crnoj Gori.

Studenti različitih programa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje imaće mogućnost da učestvuju u trenažnom procesu, dijagnostici karakteristika i sposobnosti svih uzrasnih kategorija kluba, kao i u drugim aktivnostima po potrebi. To će omogućiti formiranje baza podataka koje će poslužiti studentima za izradu završnih radova na svim nivoima.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića će u narednom periodu nastaviti potpisivanje ugovora i sa drugim sportskim subjektima sa teritorije opštine Nikšić i Crne Gore.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.