Javni poziv za učešće u EUFITMOS trening školi




Javni poziv za učešće u EUFITMOS trening školi

U okviru projekta „Evropski sistem praćenja fitnesa (EUFITMOS)“,  održaće se završna prezentacija projektnih aktivnosti u petak, 9. i subotu, 10. decembra 2022. godine. Projekat EUFITMOS se realizuje u okviru programa Erasmus+: Saradnja u partnerstvu na sportskom polju i neprofitnim evropskim sportskim događajima, a finansira ga evropska agencije EACEA.

Tokom dvodnevne agende, u najavi je nekoliko aktivnosti, prije svega EUFITMOS radionica, u kojoj će govoriti institucionalni koordinator projekta, prof. dr Stevo Popović, i predstaviti sve aktivnosti trogodišnjeg EUFITMOS projekta  (više informacija na https://eufitmos.eu/), te EUFITMOS trening škola, u okviru koje će, članovi projektnog tima, doc. dr Bojan Mašanović i doc. dr Jovan Gardašević, predstaviti „EUFITMOS testing protocol“, kroz tri teorijske i jednu praktičnu radionicu, kao i naučna konferencija: 1st Annual Scientific Conference of Physical Activity and Sports Tech for Healthy Lifestyles “Strengthening Sports & Health Monitoring Systems: Future Perspectives, Challenges, Concepts and Necessities” (više informacija na https://pastechl.me/conference/).

- Ovim putem želimo da objavimo da je otvorena prijava za učešće u EUFITMOS trening školi, koja će se održati u petak, 9. decembra u trajanju od 8 časova, a koja je, primarno namijenjena nastavnicima fizičkog vaspitanja, ali i ostalim djelatnicima iz industrije sporta, koji su zainteresovani da se upoznaju sa novim protokolom za praćenje fitnesa kod mladih – istakao je koordinator trening škole, doc. dr Bojan Mašanović, i dodao – da je trening škola organizovana uz podršku Zavoda za školstvo Crne Gore, te da će svi učesnici biti automatski registrovani i kao punopravni učesnici trodnevne naučne konferencije.

Svi oni koji su zainteresovani za učešće u EUFITMOS trening školi, mogu se prijaviti popunjavanjem registracionog formulara na sljedećoj adresi: https://forms.gle/5Bcxm5LVCvmqgJPo9.

Krajnji rok za prijavu je 20. novembar 2022. godine, dok je broj polaznika ograničen na 40 osoba.  

Za više informacija bi trebalo kontaktirati koordinatora EUFITMOS trening škole, doc. dr Bojan Mašanović na 067 527 393 ili bojanma@ucg.ac.me.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.