Vladimir Gojković razgovarao sa budućim novinarima sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje




Vladimir Gojković razgovarao sa budućim novinarima sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje

Jedan od najboljih vaterpolista koje je Crna Gora ikad imala, a sada selektor naše reprezentacije Vladimir Gojković, posjetio je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću. Gojković je na specijalno organizovanoj "konferenciji za novinare" odgovarao na pitanja studenata Odsjeka za sportske novinarke i trenere, a podatak da se naš selektor zadržao više od 60 minuta, dovoljno govori o tome koliko su raspoloženi bili i on i naši studenti.

"Uvijek smo imali korektnu komunikaciju sa novinarima, jer je to moja obaveza u poslu kojim se bavim i trudim se da je ispunim na najbolji način. Nikada se nije desilo da ne odgovorim na poziv, a ako sam na treningu, onda odmah poslije njega. Ako javnost ne zna šta radimo i kakve rezultate postižemo, onda sve gubi smisao", kazao je Gojković, koji je strpljivo odgovarao i na pitanja koja nisu imala veze sa vaterpolom.

Studenti su pokazali da i te kako imaju "žicu" za budući poziv, neka od pitanja bila su i pozitivno provokativna i duhovita, a Gojković je na kraju obećao da  će se rado odazvati i na svaki budući poziv Fakulteta za sport i  fizičko vaspitanje.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.