Potpisan Sporazum o saradnji Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i City Fitness centra
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Kao što je i najavljeno prilikom radne posjete, danas je potpisan Sporazum o saradnji u oblasti nauke i istraživanja između Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i City Fitness centra, modernog fitnes centra, jednog od vodećih u regionu.

Sporazum su potpisali prof. dr Rašid Hadžić, dekan Fakulteta i izvršni direktor Healty Life CF Igor Ognjenović. Potpisivanju sporazuma su prisustvovali i doc. dr Jovica Petković prodekan za nastavu, doc. dr Ivan Vasiljević i predstavnik studenata Jakov Vukčević.

Potpisani sporazum predviđa konstruktivnu saradnju u oblasti naučnoistraživačkih projekata uz korišćenje inovativnih dijagnostičkih postulata, organizaciju seminara i edukacija iz oblasti fizičke kulture, kao i realizaciju zajedničkih kampanja sa ciljem promocije zdravih stilova života. Potpisnici Sporazuma su izrazili zadovoljstvo zbog potpisivanja istog i saglasnost o operativnoj racionalnoj i efikasnoj saradnji koja slijedi.Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.