Uručena prizanja najboljima
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na ceremoniji zatvaranja XV Međunarodne naučne konferencije „Transformacioni procesi u sportu – sportska dostignuća“, nakon trodnevnog rada, uručene su nagrade i plakete najboljima.

Žiri je odlučio da se nagrada za najbolju ženu naučnika dodijeli dr Lauri Schuft, sa Fakulteta za sportske nauke sa Univerziteta u Nici - Sofia Antipolis.

Takođe, po odluci žirija, za najboljeg mladog naučnika je promovisana dr Vedrana Sember sa Fakulteta za sport, Univerziteta u Ljubljani.

Posebno priznanje u ime Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine, profesoru dr Dušku Bjelici, uručio je prof.dr Izet Rađo.

Profesoru dr Goranu Sporišu, sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, uručena je plaketa za lični doprinos za podsticanje nauke na internacionalnom nivou. Plaketu mu je uručio dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore doc. dr Stevo Popović koji je i zvanično zatvorio konferenciju.

 

Povezane vijesti:

Zvanično otvorena XV Međunarodna naučna konferencija u oblasti sporta u Budvi

Bjelica: Najkvalitetniji skup iz sportskih nauka ikada u Crnoj Gori

Sa četiri kontinenta oko 350 učesnika na međunarodnoj naučnoj konferenciji

 

http://rtcg.me/sport/ostali-sportovi/200340/urucene-nagrade-i-plakete.html

https://www.cdm.me/drustvo/urucena-priznanja-najboljima-sa-medunarodne-naucne-konferencije-o-sportu/Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.