Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, 28.08.2018

Ana Milačić najbolja rukometašica GrčkeX

Apsolvent Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i rukometašica  grčkog rukometnog kluba „AEK“ Ana Milačić proglašena je za najbolju rukometašicu proteklog šampionata u Grčkoj. Priznanje koje je zaslužila igrajući za prvaka Grčke, uručeno joj je sinoć u Atini.

U izboru trenera i kapitena svih rukometnih klubova koji se takmiče u prvoj rukometnoj ligi Grčke, nagrada je izglasana jednosglasno.

„Ovo je za mene veliki podsticaj pred početak novog šampionata u kojem su nam ambicije ponovo šampionske“, rekla je Milačić za sajt Univerziteta Crne Gore, pozdravljajući sve kolege i profesore sa fakulteta u Nikšiću, kao i crnogorske sportiste u zemlji i inostranstvu, sa željom da svi imaju uspješne predstojeće sezone.

Rukometašica Ana Milačić je  apsolvent na Studijskom programu za sportske trenere za rukomet Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore. Sa grčkim klubom AEK osvojila je titulu prvaka Grčke i Kupa Grčke. Milačić je prošla sve selekcije rukometnog kluba „Budućnost“ i sve mlađe selekcije Crne  Gore. Prije grčkog kluba, igrala je u Srbiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Dobitnica je i prošlogodišnjeg priznanja koje u cilju promocije crnogorskog sporta dodjeljuje Crnogorski naučni časopis „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“.

http://www.rtcg.me

https://m.portalanalitika.me

http://www.antenam.net

http://reprezentacija.me/ana-milacic-najbolja-rukometasica-grcke/

http://www.vijesti.me/sport/ana-milacic-najbolja-rukometasica-grcke-1001946

https://www.cdm.me/sport/rukomet/ana-milacic-igracica-godine-u-grckoj/

http://www.kolektiv.me

 

Dokumenti