Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, 23.05.2019

Sporazum o saradnji Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i nikšićkog Doma zdravljaX

 

Sporazum o saradnji Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i JZU Dom zdravlja Nikšić potpisali su dekan Fakulteta prof. dr Stevo Popović i direktor ove zdravstvene ustanove dr Veselin Bulatović.

“Potpisivanjem ovog sporazuma naša saradnja će se bazirati na razmjeni iskustava u oblasti nauke, istraživanja i obrazovanja, a prevashodno na zajedničkom učešću u stručnim i naučnim projektima”, kazao je dekan Popović.

Prema njegovim riječima, saradnja će biti dvosmjerna. Fakultet će koristiti resurse, laboratorije, prostor i opremu  ove institucije za naučno istraživanje, nastavu i praksu studenata, dok će zaposleni  JZU Dom zdravlja Nikšić koristiti resurse Fakulteta za dalje stručno i naučno obrazovanje

Pored razmjene kadrova, predstavnici obje institucije su se Sporazumom obavezale na organizaciju seminara, diskusija i drugih naučnih i stručnih skupova na teme koje su od interesa objema stranama. Takođe, na zajedničke posjete i organizovanje saradnje sa specijalizovanim međunarodnim visokoškolskim institucijama, ustanovama i organizacijama.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje UCG i JZU Dom zdravlja Nikšić sarađivaće i u izdavačkoj djelatnosti.

 

http://www.antenam.net/drustvo/121164-fakultet-za-sport-i-niksicki-dom-zdravlja-potpisali-sporazum-o-saradnji

https://portalanalitika.me/clanak/335090/potpisan-sporazum-o-saradnji-fakulteta-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-i-niksickog-doma-zdravlja

https://www.cdm.me/drustvo/saradnja-ustanova-fakultet-za-sport-koristice-prostor-doma-zdravlja/

http://www.rtnk.me/me/nikšić/saradnja-fakulteta-za-sport-i-nikŠiĆkog-doma-zdravlja/

https://www.mladiniksica.me/fakultet-za-sport-i-niksicki-dom-zdravlja-potpisali-sporazum-o-saradnji/

https://onogost.me/drustvo/sporazum-o-saradnji-fakulteta-za-sport-fizicko-vaspitanje-niksickog-doma-zdravlja

 

 

Image

Broj posjeta : 442