Nikšićani testirali juniore i kadete sedmostrukog šampiona Kosova




Nikšićani testirali juniore i kadete sedmostrukog šampiona Kosova

FOTO GALERIJA

 

U glavnom gradu Kosova juče su obavljena antropometrijska mjerenja juniora i kadeta Fudbalskog kluba Priština koji je od nezavisnosti Kosova osvojio sedam titula šamipona i sedam puta bio pobjednik Super Kupa.

Naime, nastavnici i saradnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG prof. dr Duško Bjelica, mr Jovan Gardašević i mr Marina Vukotić sa kolegama iz Prištine dr Fitimom Arifijem i mr Samijem Sermaxhajem testirali su pedeset najboljih mladih fudbalera koji su pokazali zavidne rezultate i tako proširili bazu podataka za klubove iz regiona, koji igraju kvalifikacije za Ligu Evrope u fudbalu.

"Prethodno smo u ovom uzrastu testirali fudbalske klubove Zrinjski i Široki Brijeg iz Bosne i Hercegovine , OFK Titograd i Sutjesku iz Crne Gore", kaže prof Bjelica i dodaje – "Treneri u FC Priština koji vode selekcije U 17 Leutrim Krasnići i U 19 Azem Ahmeti su posebno doprinijeli da testiranja uspiju i pokazali da na najbolji način brinu o mladosti ovoga kluba".

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1259/objava/46713-testirani-niksicki-kadeti-i-omladinci-dvostrukog-uzastopnog-sampiona

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1259/objava/45347-kadeti-i-omladinci-aktuelnog-prvaka-bih-na-testu

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1259/objava/45348-antropometrijskim-testiranjem-kadeta-i-omladinaca-ofk-titograda-do-boljeg-treninga

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1259/objava/46822-mladi-na-stazama-uspjeha-svojih-seniora

https://onogost.me/drustvo/niksicani-testirali-juniore-kadete-sedmostrukog-sampiona-kosova

https://hercegovina.in/niksicani-testirali-juniore-i-kadete-sedmostrukog-prvaka-kosova/

 

Image



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.