Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, 04.06.2019

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje obilježava jedanaest godina rada



X

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore proslaviće sjutra, u srijedu, 5. juna 2019. godine, u 12.00 sati, u amfiteatru, Dan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. 

Više od decenije uspješnog rada sa studentima  i rada na polju naučnih istraživanja, svečano će se obilježiti uručenjem diploma svršenim studentima, nagradama za najbolje studente, istaknute sportiste, najuspješnije sportske kolektive i ugledne pojedince i naučnike.   

PVK "Jadran" iz Herceg Novog primiće na svečanosti priznanje od Fakulteta za titulu šampiona Crne Gore i kupa Crne Gore u vaterpolu, dok će za četvrtu titulu šampiona Crne Gore u fudbalu biti uručeni priznanje FK "Sutjeska iz Nikšića.

Posebno priznanje  biće uručeno prvom selektoru muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Veselinu Vukoviću za izvanredne rezultate postignute na međunaodnom planu i promociju crnogorskog sporta.  

Zahvalnice za doprinos koji je uložen u okviru razvoja Centra za dijagnostiku u sportu na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore dodijeliće se PVK “Jadran” Herceg Novi, OFK “Titograd” Podgorica, FK “Sutjeska” Nikšić, KMF “Nikšić”, KMF “Titograd”, KMF “Studentski dom”, Muškoj juniorskoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore, Sportskom i kulturnom centru Univerziteta Crne Gore i Ženskoj seniorskoj košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore.  

Priznanja za izvanredan rezultat postignut u školskoj 2018/2019 dodijeliće se studentima: Draganu Baćoviću, na akademskim magistarskim postdiplomskim studijama Fizička kultura, (9,00); Erolu Vreviću, na akademskim specijalističkim postdiplomskim studijama Fizička kultura (9,20); Nemanji Drobnjaku, na primijenjenim specijalističkim postdiplomskim studijama, Sport i Fitnes (8,25); Antoniju Boškoviću, na primijenjenim specijalističkim postdiplomskim studijama, Sportski menadžment, (8,40); Anđeli Đuričanin, na primijenjenim specijalističkim postdiplomskim studijama, Sportski menadžment (8,40) Damiru Džogoviću, na akademskim osnovnim studijama, Fizička kultura - III godina (8,20); Tamari Đukić, za izvanredan rezultat postignut u školskoj 2018/2019 na primijenjenim osnovnim studijama Sportski novinar - III godina (9,47) i Eldaru Ahmetoviću,na primijenjenim osnovnim studijama Sportski trener - III GODINA (prosječna ocjena 7,53), Mariji Terzić, na akademskim osnovnim studijama, Fizička kultura i zdravi stilovi života - I godina (8,73), Lejli Kordić, na akademskim osnovnim studijama, Sportski novinari i treneri - II godina (9,36).

Dodijeliće se diplome i diplomiranim studentima, na studijskom programu Sportski trener - Stefanu Dačeviću, Savu Kilibardi i Danilu Zekoviću, potom na studijskom programu -  Fizička kultura - Postdiplomske – specijalističke akademske studije , Stefanu Pješivcu i  Milošu Kovačeviću, sa studijskog programa Fizička kultura, postdiplomske magistarske  akademske studije. 

 

 

 

https://www.mladiniksica.me/fakultet-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-obiljezava-jedanaest-godina-rada/

https://volimpodgoricu.me/2019/06/04/fakultet-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-obiljezava-jedanaest-godina-rada/

http://www.rtnk.me/me/nik%C5%A1i%C4%87/fakultet-za-sport-i-fizi%C4%8Cko-vaspitanje-obilje%C5%BDava-jedanaest-godina-rada/

https://www.mladiniksica.me/fakultet-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-obiljezava-jedanaest-godina-rada/

 

Image

Dokumenti

Broj posjeta : 517