XVII međunarodna naučna konferencija "MSA Dubrovnik 2020" u Cavtatu, od 2. do 5. aprila
XVII međunarodna naučna konferencija "MSA Dubrovnik 2020" u Cavtatu, od 2. do 5. aprila

XVII izdanje međunarodne naučne konferencije u oblasti sporta, koja već tradicionalno okuplja svjetska imena naučnika i učesnike sa četiri kontinenta svijeta, održaće se u Cavtatu, Dubrovniku, u Hrvatskoj, od 2. do 5. aprila 2020. godine.

Konferenciju pod nazivom "Sport, fizička aktivnost i zdravlje: savremene perspektive", CSA organizuje u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanja Univerziteta Crne Gore i drugim međunarodnim partnerima, kao i pod pokroviteljstvom tradicionalnih i novih partnera.

Predsjedavajući CSA konferencije prof. dr Duško Bjelica navodi da je tema ove konferencije, "Sport, fizička aktivnost i zdravlje: savremene perspektive", koncentrisana na vrlo aktuelne teme iz svih oblasti sportskih nauka i sportske medicine, uključujući fiziologiju i sportsku medicinu; društvene i humanističke nauke; biomehaniku i  druge prirodne nauke.

"Vjerujemo da teme naredne konferencije nude potencijalnim učesnicima konferencije odličan forum za prezentaciju najnovijih istraživanja i mogućnost za odličan teorijski i primijenjeni uvid u oblasti sportskih nauka i disciplina sportske medicine", kazao je profesor Bjelica.

Više informacija je dostupno na: http://www.csakademija.me/conference/abstract-submission.html

i na linku: http://csakademija.me/conference/

 

https://volimpodgoricu.me/2019/06/15/xvii-medjunarodna-naucna-konferencija-msa-dubrovnik-2020-u-cavtatu-od-2-do-5-aprila/

http://rtcg.me/vijesti/drustvo/243962/u-cavtatu-medjunarodna-konferencija-o-sportu.html

 

 

Image

DokumentiNe propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.