CSA konferencija 2020: Zbog velikog interesovanja pomjeren rok za predaju radova




CSA konferencija 2020: Zbog velikog interesovanja pomjeren rok za predaju radova

Zbog velikog interesovanja naučnika za XVII izdanje međunarodne naučne konferencije u oblasti sporta Crnogorske sportske akademije, koja se održava u Hrvatskoj, od 2. do 5. aprila 2020. godine, pomjeren je rok za prijavu radova za 4. januar 2020. godine.

„Raniji rok za predaju sažetaka je bio 1. decembar, ali smo zbog velikog interesovanja i upita naučnika izašli u susret i pomjerili za 4. januar 2020. godine. Autori će već 15. januara dobiti informaciju da li su radovi prihvaćeni“, kazao je predsjedavajući ove konferencije prof. dr Duško Bjelica i dodao da su rokovi istaknuti na sajtu CSA konferencije http://csakademija.me/conference/key-dates.html .

CSA konferencija se organizuje u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanja Univerziteta Crne Gore i drugim međunarodnim partnerima, kao i pod pokroviteljstvom tradicionalnih i novih partnera.

Svi prihvaćeni i prezentirani abstrakti (usmeni i u poster prezentaciji) biće objavljeni u crnogorskom časopisu o sportskoj nauci i medicini Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine, renomiranom časopisu koji izdaje Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje na Univerzitetu Crne Gore.

Ovaj časopis je indeksiran u svjetskim bazama kao što su WOS, Scopus, Index Copernicus, DOAJ, SCImago, SPORTDiscus, ERIH PLUS, ProQuest, Open Academic Journals Index, Google Scholar, SHERPA/RoMEO, Crossref, NLM Catalog, Islamic World Science Citation Center, i ROAD.

Urednici ovog časopisa su profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG prof. dr Duško Bjelica i prof. dr Stevo Popović.

Kao međunarodni događaj 2020. godine u oblasti sportskih nauka, ovu konferenciju su najavile a svojim veb stranicama međunarodne institucije: Internacionalna asocijacija učesnika olimpijske akademije (IOAPA), i Evropski koledž sportskih nauka (ECSS). 

Više informacija o konferenciji je dostupno na: http://www.csakademija.me/conference/abstract-submission.html i na linku: http://csakademija.me/conference/

Povezane vijesti:  Najprestižniji naučni skup iz sportskih nauka u Dubrovniku od 2. do 5. aprila 2020. godine

Medijske objave:

https://m.cdm.me/sport/ostali-sportovi/veliko-interesovanje-naucnika-produzen-rok-za-prijavu-na-csa-konferenciju/

https://www.mina.news/crnagora/pristigao-rekordan-broj-radova/

 

 

 

 

 

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.