Proglašenje sportiste godine u subotu, na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore će se,  u subotu, 21. decembra 2019. godine, u 11.00 sati, svečano proglasiti najbolji sportista Crne Gore u 2019. godini, najbolji sportski novinar, dopisnik i mladi novinar 2019. godine.

Proglašenje najboljih u 2019. godini je manifestacija koja se posljednjih 10 godina realizuje na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, u organizaciji Udruženja sportskih novinara Crne Gore.

Ovom prilikom, redakcija naučnog časopisa „SportMont“, dodijeliće Zlatne plakete za važnu ulogu u razvoju časopisa i doprinosu za njegovu prepoznatljivost na međunarodnom nivou prof. dr Nebojši Maksimoviću i prof. dr Zoranu Miloševiću. Ovaj časopis je na listi prestižne naučne baze Scopus, a izdaju ga Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore. Glavni urednik je prof. dr Duško Bjelica.

U okviru svečanosti, kao i prethodnih godina, biće uručene diplome svršenim studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, koji su okončali svoje studiranje u poslednjih pola godine, na osnovnim, postidplomskim specijalističkim i magistarskim, kao i doktorskim studijama. 

Diplome će biti dodijeljene studentima osnovnih studija studijskog programa Fizička kultura,  a  to su: Radoš Tadić, Lidija Đuričić, Marko Marušić, Bojan Femić, Vanja Popović, Filip Jokić, Bojana Marković, Suto Topuzović, Damir Džogović, Nikola Stanović, Nikola Marković, Stefan Bardak i Nikolaj Radunović.

Diplome će dobiti i studenti osnovnih studija studijskog programa Sportski novinar: Tamara Đukić, Vasilije Lalović, Miloš Rašković, Mario Andrijašević, Gordana Ćorović, Mirjana Mandić, Nenad Bezmarević, Ivan Borozan, Lazar Karadžić, Stefan Terić, Aleksandar Zeković i Jovan Peković.

Studenti Radonja Pejović, Petar Kapešić, Draško Brguljan i Stefan Raonić su diplomirali na studijskom programu Sportski trener.

Kada je riječ o postdiplomskim specijalističkim studijama, na SP Fizička kultura diplomirali su Edin Hadžiosmanović, Ivan Kovačević, Erol Vrević, Božidar Anđelić, Nikola Radulović, Goran Taušan, Jasmin Dizdarević, Nikola Belada, Luka Roćenović, Đorđe Kekić i Radosav Đokić; potom na Sportskom menadžmentu  Goran Janković, Anđela Đuričanin, Ivana Đuričanin i Marko Krivokapić, na  programu Sport i fitness - Ivan Koprivica.

 Na postdiplomskim magistarskim studijama programa Fizička kultura diplomirali su Dane Žegarac, Pavle Malović, Dragan Baćović i Jovan Radulović, dok su na programu Fizičko vaspitanje djece diplomirali Katarina Dragutinović, Gorica Zorić i Milena Mitrović.

Postdiplomske akademske doktorske studije na studijskom programu Fizička kultura uspješno su završili Jovan Gardašević, Sami Sermaxhaj i Besim Halilaj.

Vezane vijesti :

https://www.ucg.ac.me/objava.php?blog_id=10&objava_id=55708

 

 

Medijske objave:

https://volimpodgoricu.me/2019/12/17/proglasenje-sportiste-godine-u-subotu-na-fakultetu-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-ucg/

https://makanje.me/clanak/315

 

 

Image

 

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.