Građevinski fakultet

Građevinski fakultet investirao u poboljšanje uslova nastave: Renoviran amfiteatar 015
Građevinski fakultet Univerziteta Crne Gore uspješno je realizovao radove na adaptaciji amfiteatra 015 Građevinskog fakulteta, koji se nalazi u zgradi Tehničkih fakulteta. Tim povodom je fakultet posjetio vršilac funkcije rektora UCG prof. dr Vladimir Božović. Riječ je o investiciji vrijednoj oko 45.000€, koja je realizovana uz podršku Univerziteta Crne Gore.

Prilikom posjete, dekanica Građevinskog fakulteta prof. dr Marina Rakočević je upoznala v. f. rektora Božovića sa planovima razvoja Fakulteta i planovima za unapređenje uslova za izvođenje nastave. Ona je izrazila veliko zadovoljstvo kvalitetom izvedenih radova u amfiteatru 015, kao i zahvalnost izvođačima radova.

Radove na adaptaciji sale je pratila Komisija sa Građevinskog fakulteta u sastavu: doc. dr Ivana Ćipranić, dr Marija Jevrić i mr Mladen Gogić.

Radovi su obuhvatili demontažu klupa i stolica, njihovu reparaciju, zaštitu, farbanje i ponovnu montažu metalne podkonstrukcije i drvenih sjedišta i naslona. Izvršena je montaža novih ploča stolova, katedre i govornice od univera.

Kompletno je saniran postojeći pod u sali, tako što je izveden “epoksi” pod i PVC pod, na podestu za katedru. Zamjenjenji su postojeći prozori i vrata kvalitetnom aluminijskom bravarijom. Obezbijeđeno je savremeno osvjetljenje i ozvučenje. Zamijenjene su kompletne instalacije jake i slabe struje.

Amfiteatar 015 je sala sa najvećim kapacitetom Građevinskog fakulteta koja omogućava nastavu za 136 studenata. Realizovani radovi će znatno unaprijediti kvalitet nastavnog procesa. 

 

 

Stari izgled sale, arhivski snimak:

 

Image

 

Medijske objave: 

https://www.portalanalitika.me/clanak/gradevinski-fakultet-investirao-u-poboljsanje-uslova-nastave-renoviran-amfiteatar-015

https://fosmedia.me/infos/drustvo/gradevinski-fakultet-investirao-u-poboljsanje-uslova-nastave-video

https://www.pobjeda.me/clanak/gradevinski-fakultet-renoviran-amfiteatar-015

 

 

Dokumenti

Broj posjeta : 975