Građevinski fakultet

Povelja i plaketa mr Petru Subotiću za najbolje naučno ostvarenje od Fondacije "Profesor Arsenije Vujović"
Na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore danas je, uz prisustvo dekana prof. dr Marine Rakočević, svečano uručena povelja i plaketa, u znak priznanja za najbolje naučno ostvarenje, mr Petru Subotiću, saradniku u nastavi Građevinskog fakulteta UCG, za master rad Komparativna analiza Evropskih i JUS standarda za projektovanje čeličnih konstrukcija. Povelju i plaketu je, u ime Fondacije Profesor Arsenije Vujović, dodijelio dr Pero Vujović, predsjednik Upravnog odbora fondacije.
 
Fondacija Profesor Arsenije Vujović dodjeljuje svake godine priznanje i novčanu nagradu mladim građevinskim inženjerima konstrukterima iz Crne Gore, za njihova ostvarenja u građevinskom konstrukterstvu u zemlji i inostranstvu, a sve u cilju podrške radu mladih istraživača, afirmacije razvojnih edukativnih i naučnoistraživačkih programa iz oblasti građevinskog konstrukterstva.
 
Priznanja za najbolja ostvarenja dodjeljuju se putem konkursa autoru ili timu autora za realizovano naučnoistraživačko i/ili stručno djelo, koje treba da predstavlja značajan doprinos u oblasti građevinskog konstrukterstva. Konkurs za ostvarenja u prethodnoj godini otvara se svake godine početkom marta i traje šest mjeseci (https://foundationarsenijevujovic.me/). 
 
Image
Broj posjeta : 457