Tim sa Građevinskog fakulteta ide na regionalno Allplan studentsko takmičenje 2022




Tim sa Građevinskog fakulteta ide na regionalno Allplan studentsko takmičenje 2022

Na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore održano je drugo studentsko Allplan takmičenje Allplan Student Competiton 2022, u organizaciji Baldini studija,  koje je plasiralo tim studenata fakulteta, za regionalno takmičenje, koje će se održati u Podgorici. 

Na regionalnom Allplan studentskom takmičenju 2022. učestvovaće 25 građevinskih i 17 arhitektonskih fakulteta, iz šest  zemalja regiona. Građevinski fakultet UCG, zajedno sa kompanijama Baldini Studio i Baldini Studio International, organizator  je Allplan studentskog takmičenja 2022. 

Fakultet će predstavljati članovi pobjedničkog tima: Arijon Mujalović, Muamer Kurpejović i Andrija Đogović.

Oni su se bavili dvodnevnim intenzivnim modeliranjem i spremanjem dokumentacije, a trećeg dana, 2. juna 2022. godine, su održali prezentaciju svog rada, pred komisijom u čijem su sastavu, sa Građevinskog fakulteta UCG, bili: doc. dr Nina Serdar i mr Vasilije Bojović, kao i Snežana Savić iz Baldini studija.

Image

Baldini studio, u čijoj organizaciji je održano takmičenje, ima za cilj promociju digitalizacije građevinske industrije, BIM načina rada, promociju kvalitetnog projektovanja i znanja kroz radne zadatke i timske projekte.

Image

 

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1287/objava/141636-gradevinski-fakultet-organizator-allplan-studentskog-takmicenja-2022

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.