Tim sa Građevinskog fakulteta ide na regionalno Allplan studentsko takmičenje 2022

09.06.2022


Na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore održano je drugo studentsko Allplan takmičenje Allplan Student Competiton 2022, u organizaciji Baldini studija,  koje je plasiralo tim studenata fakulteta, za regionalno takmičenje, koje će se održati u Podgorici. 

Na regionalnom Allplan studentskom takmičenju 2022. učestvovaće 25 građevinskih i 17 arhitektonskih fakulteta, iz šest  zemalja regiona. Građevinski fakultet UCG, zajedno sa kompanijama Baldini Studio i Baldini Studio International, organizator  je Allplan studentskog takmičenja 2022. 

Fakultet će predstavljati članovi pobjedničkog tima: Arijon Mujalović, Muamer Kurpejović i Andrija Đogović.

Oni su se bavili dvodnevnim intenzivnim modeliranjem i spremanjem dokumentacije, a trećeg dana, 2. juna 2022. godine, su održali prezentaciju svog rada, pred komisijom u čijem su sastavu, sa Građevinskog fakulteta UCG, bili: doc. dr Nina Serdar i mr Vasilije Bojović, kao i Snežana Savić iz Baldini studija.

Image

Baldini studio, u čijoj organizaciji je održano takmičenje, ima za cilj promociju digitalizacije građevinske industrije, BIM načina rada, promociju kvalitetnog projektovanja i znanja kroz radne zadatke i timske projekte.

Image

 

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1287/objava/141636-gradevinski-fakultet-organizator-allplan-studentskog-takmicenja-2022

 

 

Broj posjeta : 700

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.