Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija-III upisni rok




Univerzitet Crne Gore raspisao je konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija Univerziteta Crne Gore za studijsku 2023/24. godinu, u trećem roku,  Broj slobodnih mjesta na Građevinskom fakultetu je 41.

I u trećem upisnom roku, u skladu sa programom Ministarstva prosvjete Univerzitet Crne Gore organizuje elektronsko prijavljivanje na predmetni konkurs. Izuzetno, ukoliko prijavu nije moguće podnijeti elektronskim putem, kandidati podnose prijavu neposredno, preko studentske službe organizacione jedinice.

Prijava na konkurs se podnosi 4. septembra 2023. godine do 16 časova, kada će sistem za elektronsku prijavu biti zatvoren, a ukoliko se prijava podnosi neposredno, podnosi se 4. septembra 2023. godine do 14 časova, u prostorijama studentske službe Građevinskog fakulteta.

Testovi iz dva predmeta od značaja za nastavak obrazovanja za kandidate koji nijesu imali eksterni maturski odnosno stručni ispit polažu se 5. septembra 2023. godine. Raspored termina polaganja predmeta biće istaknut na sajtu.

Tekst konkursa:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/166347-konkurs-za-upis-studenata-u-prvu-godinu-osnovnih-studija-u-2023-24-godini-iii-rok

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.