Studenti Građevinskog fakulteta su novi članovi ESN Podgorica
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na Građevinskom fakultetu je održana prezentacija Erasmus Student Network (ESN) Podgorica na kojoj su studenti mogli saznati više informacija o ovoj mreži, njenim aktivnostima, prednostima članstva i mogućnostima koje pruža. Nakon izlaganja Zerine Kardović (ESN Podgorica), studenti Građevinskog fakulteta su izrazili zainteresovanost da pristupe ovoj mreži koja pruža podršku dolaznim i odlaznim studentima koji koriste Erasmus mobilnosti, što će doprinijeti internacionalizaciji Fakulteta i Univerziteta.

Studenti se i dalje mogu prijavljivati za članstvo putem mejla: esnpodgorica@ucg.ac.me   ili Instagram profila @esnpodgorica_cs.

Predstavnica Kancelarije za međunarodnu saradnju UCG, Lejla Jusić, predstavila je studentima konkurse za mobilnosti koji su trenutno u toku, a prodekan za međunarodnu saradnju Građevinskog fakulteta, Marija Jevrić odgovarala je na studentska pitanja u vezi sa pripremom potrebne dokumentacije za prijave na konkurs.  Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.