Građevinski fakultet, 22.10.2019

Regulisanje statusa studenata - magistarske i doktorske studijeGrađevinski fakultet će, shodno članu 106 Zakona o visokom obrazovanju i članu 146 Statuta Univerziteta Crne Gore, sprovoditi postupak ispisa studenata koji ne izvršavaju svoje obaveze iz ugovora o studiranju.

Neizvršavanje obaveza predstavlja: nepohađanje nastave u toku cijele godine, neupisavanje naredne godine studija, odnosno propuštanje ponovljenog prijavljivanja zaostalih predmeta iz prethodne godine studija u propisanom roku, a da pri tom ne miruju prava i obaveze studenta utvrđene Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Univerziteta Crne Gore.

U skladu sa navedenim, svi studenti magistarskih i doktorskih studija koji ne izvrše upis, odnosno prijavu kredita (uz odgovarajuću uplatu) za studijsku 2019/20. godinu zaključno sa petkom, 25.10.209. god, do 12h, biće ispisani.

Napomena:     Prema odluci Upravnog odbora UCG, moguće je plaćanje naknada za studiranje u ratama: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1287/objava/52554-omoguceno-placanje-naknada-za-studiranje-u-ratama.

Broj posjeta : 1145